<< Nazad



 

 

Miha spasava Manćinija

Siniša Mihajlović

Firenca, ITALIJA, 8. januara (Tanjug/AP) - Proslavljeni jugoslovenski fudbaler Siniša Mihajlović odlučio je danas da ostane u ekipi Fiorentine, pod uslovom da se o transferu "ljubičasti" dogovore sa njegovim sadašnjim klubom - rimskim Lacijom.

Popularni Miha (32), jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u evropskom fudbalu, izjavio je kako je spreman da pomogne treneru Fiorentine Robertu Manćiniju, sa kojim ga vezuje dugogodišnje prijateljstvo, jer su zajedno igrali u đenovljanskoj Sampdoriji i rimskom Laciju.

Naime, pošto se Fiorentina, posle 17. kola italijanskog prvenstva, nalazi na pretposlednjem mestu, sa 4 pobede, 2 remija i 11 poraza, navijači "ljubičastih" tražili su ostavku šefa stručnog štaba. Manćni je bio spreman da demisionira, ali predsednik kluba Vitorio Čeki-Gori, koji je i vlasnik Fiorentine i poznati filmski producent, nije prihvatio trenerovu ostavku.

Šta više, Čeki-Gori namerava da, osim Siniše Mihajlovića, angažuje još nekoliko poznatih igrača, između ostalih i jugoslovenskog internacionalca iz šampionskog tima Rome Ivana Tomća.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu