<< Nazad



 

 

SPORTSKI GLOBUS

Odličan start: Predrag Stojaković

Prošlog utorka Sakramento je uspešno startovao u 55. NBA šampionatu. "Kraljevi" su slavili u Čikagu 108:81 (25:19, 21:23, 23:22, 31:17) posle odlične igre u poslednjoj četvrtini.

Predrag Stojaković je potvrdio svoju dobru formu iz pripremnih utakmica, pošto je na premijeri bio najbolji igrač susreta, zabeleživši 23 poena (7/10 za dva poena, 3/3 za tri poena, 0/1 sa linije sl. bacanja), osam skokova, tri ukradene lopte i dve asistencije.

- On je jedan od najboljih šutera u ligi - izjavio je posle utakmice Stojakovićev saigrač krilni centar Kris Veber koji je takođe postigao 23 poena. - Srećan sam što je u nasem timu.

- Bio sam veoma nervozan pre početka utakmice, zato što sam počeo kao član startne petorke - rekao je Stojaković posle meča. - Saigrači su me bodrili. Zadovoljan sam prikazanom igrom, nagrađen sam za veliki trud u predsezoni.

Drugi Jugosloven u redovima Sakramenta, Vlade Divac je za 27 minuta postigao sedam poena (2/5 za dva poena, 3/3 sl. bacanja), imao po tri skoka i asistencije, ukrao dve lopte i zabeležio jednu rampu.

Dragan Tarlać, letošnje pojačanje Čikaga, nije ulazio u igru.


Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu