<< Nazad



 

 

"Srpski Bekenbauer" u Totenhemu

Politika, 8. maj

Engleski tabloid "San" objavio je juče kao sportsku vest broj jedan da će Goran Bunjevčević, kapiten Crvene zvezde od sledeće sezone igrati za Totenhem. Sa oznakom "ekskluzivno" list piše da je menadžer Londonaca Glen Hodl Bunjevčevića uživo gledao na meču Jugoslavija - Rusija i da će za, kako stoji u tekstu, "srpskog Bekenbauera" dati četiri miliona funti.

Tekst je naslovljen "Hodov skok bandžijem od četiri miliona funti". Hod je Hodlov nadimak, dok bandži sa prva četiri slova treba da asocira na prezime kapitena Crvene zvezde.

Novinar "Sana" objašnjava da Bunjevčević po smirenosti podseća na slavnog Bekenbauera i da bi trebalo da se Solom Kempbelom, koga žele, da zadrže, čini savršen odbrambeni tandem.

Prema istom izvoru danas u Beograd dolazi i agent Denis Rouč kako bi dogovorio detalje sa Crvenom zvezdom.

Tek u nastavku teksta, posle podataka o Bunjevčeviću, govori se o mogućnosti da na Vajt Hart Lejn dođu i Emanuel Peti, Gvardiola i Tedi Šeringem.

- Voleo bih da igram u Engleskoj koja ima jednu od elitnih evropskih liga. Dugo sam već u Jugoslaviji i mislim da je vreme da odem u inostranstvo. I dosad je bilo mnogo kontakata, voleo bih da ovaj da rezultate - rekao je juče Bunjevčević.

I trener Crvene zvezde misli da postoji mogućnost da Zvezdin kapiten karijeru nastavi na Ostrvu.

- Bunjevčević je dosad imao dozvolu kluba da ode ukoliko pronađe dobar angažman. Očekujem da nam pomogne do kraja sezone kao i dosad, a za sledeću da igra u nekom od velikih inostranih klubova - objasnio je Muslin.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu