<< Nazad



 

 

Kad Radmanović zakucava ...

Radmanović u trenutku pada

Sijetl, SAD, 22. decembar - Geri Pejton sa 20, i Vladimir Radmanović sa 18 poena (rekord NBA karijere) najzašlužniji su za ubedljivu (117:89) pobedu Sijetla nad Detroitom. Mladi Jugosloven, koji debituje ove sezone u NBA ligi, drugi put je započeo susret u startnoj petorci Sijetla.

Radmanović će utakmicu protiv "Pistonsa", ipak, pamtiti po nezgodi koja mu se dogodila u poslednjoj četvrtini. U želji da atraktivnim potezom podigne oko 15.000 navijača domaće ekipe na noge, 21-godišnji košarkaš je u jednom kontranapadu silovito "zakucao" loptu sa dve ruke u koš, ali nije na vreme pustio obruč pa je pao na leđa i svom silinom udario glavom o parket.

Činilo se u prvom trenutku da je Radmanović teže povređen, ali se ubrzo pridigao i uz pomoć saigrača i lekara došetao do klupe bez vidljivijih ozleda, osim ogrebotina na vratu.


Bolna grimasa na Radmanovićevom licu
neposredno nakon pada

Da bi proverio da li je zaista sve u redu sa njegovim klupskim kolegom, bek Brent Beri upitao je Radmanovića u kojoj se zemlji nalazi. Kada je Vlada šeretski odgovorio da je u Avganistanu, svima je bilo jasno da će sa talentovanim košarkašem biti sve u redu.

Lekari su konstatovali da je Radmanović generalno dobro, ali da će za svaki slučaj biti detaljno pregledan u ponedeljak.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu