<< Nazad



 

 

Opljačkan Savo Milošević

Stalna meta pljačkaša: Savo Milošević

Parma, ITALIJA, 31. jula (Tanjug/agencije) - Jugoslovenski fudbalski reprezentativac Savo Milošević, koji brani boje italijanskog prvoligaša Parme, opljačkan je u nedelju uveče - piše lokalni dnevnik "Gazeta di Parma".

Četvorica naoružanih bandita sačekali su Miloševića ispred njegovog doma, kada se vraćao sa treninga: jedan je bio naoružan pištoljem, drugi šrafcigerom, a treći francuskim ključem, dok je četvrti čuvao stražu - izjavio je Milošević novinaru tog lista.

Preteći mu oružjem, kriminalci su zatražili od navalnog igrača Parme da im otključa kuću, a zatim su pretresli njegov stan, tražeći dragocenosti. Pošto nisu našli novac i zlato, skinuli su mu sa ruke skupoceni časovnik marke "roleks".

Sve je trajalo samo nekoliko minuta, jer su susedi, koji su primetili da se nešto neobično događa u Miloševićevom domu, odmah obavestili policiju. Razbojnici su pobegli čim su čuli sirenu patrolnih kola.

Ovo nije prvi slučaj da je Savo Milošević, koji je pre godinu dana došao iz španskog prvoligaša Saragose u Parmu, opljačkan: u aprilu su provalnici obili njegovu garažu i "pozajmili" dva luksuzna automobila marke "mercedes".



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu