<< Nazad



 

 

SPORTSKI GLOBUS

Sportski žurnal, 8. decembar 2000.

Kapiten jugoslovenske reprezentacije Predrag Mijatović proživljava teške dane u Fiorentini. Turski stručnjak Fatih Terim ostavlja ga iz meča u meč na klupi, gde provodi po 90 minuta. Asu "plavih" je sve to dosadilo i rešio je da sa bivšim strategom Galatasaraja otvoreno porazgovara, što je preneo i italijanskim medijima.

- Već nekoliko puta pričao sam sa Terimom i on ipak nije moj problem. Jednostavno ja sam posle dobrih igara konkurenata u napadu postao tek četvrti igrač. To u prespektivi ne deluje obećavajuće - kaže Mijatović.

U poslednje vreme razigrali su se Leandro, Kijeza, Nuno Gomeš i kako sad stvari stoje Mijatović će teško dobiti veću šansu. Ali, on je uporan u nameri da se dokaže u ljubičastom dresu:

- Želim da igram i dokažem kvalitet. Ne tražim da na svakom meču budem u startnoj postavi, ali moram biti češće na terenu. Mislim da radom i kvalitetom to zaslužujem. Ipak Terim je taj koji odlučuje - konstatuje naš reprezentativac i dodaje. - Zaista mi je dosadilo da mečeve posmataram sa klupe ili tribina. Ne znam kako deluje na druge, ali izostavljanje iz prvog tima mene zaista unesrećuje - kaže Mijatović.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu