<< Nazad



 

 

SPORTSKI GLOBUS

Radost Kovačevića posle postignutog gola

Sportski žurnal, 17. oktobar 2000

Darko Kovačević doneo je i drugu prvenstvenu pobedu Juventusu. Jugoslovenski reprezentativac načeo je Bari na samom početku meča i umnogome olaksaao posao svom timu. Tako je Kovačević nastavio golgetersku seriju, jer, podsetimo, bio je strelac i pre nedelju dana u Napulju.

- Sezona je krenula da bolje ne može - zadovoljno je rekao Darko Kovačević. - Gol protiv Napolija na startu sezone očigledno da mi je ulio veliko samopouzdanje. Kad mi je pred utakmicu trener Anćeloti rekao da ću biti u startnom timu to je bio još jedan dodatni motiv za mene. Prvu akciju sam krunisao golom. Zidan me je zaista lepo uposlio.

Juventus posle dva kola ima stopostotni učinal. Za neke prognoze još je rano. Kovačević, ipak, nagoveštava cilj svog tima.

- Mislim da imamo sjajnu ekipu. Sa svetskim zvezdama koje se sjajno prilagođavaju kolektivu. Ove sezone želimo da preuzmemo Laciju "skudeto" i da pokušamo da osvojimo Ligu šampiona. Neće biti lako, jer je to zadatak mnogih ekipa, ali je Juventus najveći. Pokazaćemo to ove sezone.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu