<< Nazad



 

 

PARTIZAN - Santa Koloma 7:1

Beograd, 23.avgusta (Tanjug) - Fudbaleri Partizana plasirali u se u prvo kolo Kup UEFA, pošto su večeras u Beogradu, u revanš-utakmici kvalifikacija, porazili ekipu Santa Koloma iz Andore sa 7:1 (2:1).

Prva utakmica, pre dve nedelje u Andori, završena je pobedom "crno-belih sa 1:0.

Večerašnja utakmica odigrana je na stadionu Partizana, po prijatnom vremenu za igru. Pred oko 8.000 gledalaca utakmicu je sudio Oleg Timofejev iz Estonije.

Strelci: Vladimir Ivić u 12. i 60, Delibašić u 22, Čakar u 68. i 87 (iz penala), Vukić u 79. i Ilijev u 90. minutu za domaće, a Ariza u 38. minutu iz penala za goste.

Žuti kartoni: Vukić (Partizan), Pedresa (Santa Koloma).

PARTIZAN: Radiša Ilić, Ćirković (Lazović), Mišković, Bajić, Ognjanović (Stanković), Duljaj, Trobok, Vukić, Ivić (Čakar), Delibašić, Ilijev.

Santa Koloma: Da Silva, Perez, Masedo, Ariza, Da Resori, Diaz (Pedresa), Santineri (Palermo), Suadros, Oliveira, Pinto Gomez (Rubio), Seria Gomez.

Fudbaleri Partizana lako su izborili plasman u Kup UEFA. Bio je to duel dva potpuno neravnopravna protivnika. Beograđani su tokom cele utakmice imali inicijativu, igrajući gotovo svih 90 minuta na protivničkoj polovini.

Gosti iz Andore, osim želje da izgube sa što manjim rezultatom, nisu prikazali gotovo ništa. To je ekipa koja je slabo tehnički obučena, a ni na taktičkom planu ne iskazuje neko iskustvo.

U ekipi Partizana najbolji utisak ostavio je Zvonko Vukić, koji je sjajno igrao tokom čitavog susreta. Težak teren i "bunker" protivnika nisu dozvolili "crno-belima" da ostvare još ubedljiviju pobedu.

*****

Gi Gotu - OBILIĆ 1:1

Toršavn, FARSKA OSTRVA, 23. avgusta (agencije) - Fudbaleri beogradskog Obilića plasirali su se u prvo kolo Kupa UEFA, pošto su večeras u Toršavnu sa domaćim klubom Gi Gotu igrali nerešeno - 1:1.

U prvom meču, pre dve sedmice u Beogradu "vitezovi" su slavili sa 4:0.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu