<< Nazad



 

 

"Crno-beli" se zagrevali za Zvezdu

Ivanjica, 24. marta 2004. (Beta) - Fudbaleri beogradskog Partizana plasirali su se danas u polufinale Kupa Srbije i Crne Gore, pošto su u četvrtfinalu pobedili drugoligaša Javor u Ivanjici 2:0 (2:0).

U polufinalu Partizan će 21. aprila igrati protiv Crvene zvezde na njenom stadionu. U drugom polufinalu sastaju se Budućnost Banatski Dvor i Obilić.

Partizan je rutinski prošao današnju prepreku. "Crno-beli" nisu oduševili igrom, ali su danas bili efikasni, za razliku od prethodnih mečeva u prvenstvu kada su ispoljili veliku nepreciznost.

Partizan je poveo već u 1. minutu, strelac je bio Miroslav Radović, koji je posle šuta Srđana Radonjića, natrčao na odbijenu loptu i ubacio je u mrežu.

Na 2:0 povećao je Radonjić u 32. minutu posle kornera.

Iako ih je gol na početku susreta sasekao, igrači Javora nisu imali podređenu ulogu, već su igrali otvoreno i u nekoliko navrata pripretili golmanu Partizana Ivici Kralju.

Partizan je i na današnjoj utakmici u Ivanjici igrao oslabljen, bez kapitena Vladimira Ivića (jedan meč suspenzije), Zoran Mirković (kažnjen), kao i povređenih Ljubinka Drulovića, Milivoja Ćirkovića i Damira Čakara.

Partizan je danas promovisao još jednog novog, talentovanog igrača, mladog Nemanju Rnića, koji je odlično igrao.

Utakmica u Ivanjici bila je zakazana za 3. mart, ali je odložena za danas, jer je teren u Ivanjici bio pokriven snegom.

Ranije vesti


Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu