<< Nazad



 

 

Budućnost - Dunafer 26:31

Podgorica, 14. marta 2004. (Beta) - U prvoj utakmici četvrtfinala Lige evropskih šampiona, rukometašice mađarskog Dunafera pobedile su večeras u Podgorici ekipu Budućnosti rezultatom 31:26 (17:10).

Podgoričanke imaju samo teoretske šanse da u revanš meču u Mađarskoj za sedam dana učine nešto više, jer Dunafer ima zalihu od pet golova prednosti.

Mađarska ekipa pokazala je visok kvalitet i već u prvom poluvremenu napravila veliku prednost od sedam golova, za koju je najzaslužniji golman Dunafera Katalin Palinger, koju je jednostavno bilo nemoguće savladati.

Početkom drugog poluvremena Dunafer stiže i do devet golova prednosti, ali je Budućnost, pre svega zahvaljujući raspoloženoj Ljiljani Knežević, koja je postigla 13 golova, uspela da se približi na minus tri. Mađarice, međutim, tada ponovo "dodaju gas" i ponovo dolazi do velike prednosti od pet golova.

Najefikasnija igračica meča bila je Ljiljana Knežević sa 13 golova, a u ekipi Dunafera najefikasnija je bila Bernadet Ferling sa postignutih devet golova.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu