<< Nazad



 

 

Saša Ilić do kraja sezone u Selti

Beograd/Dubai, 2. februara 2004. (Beta) - Fudbalski reprezentativac Srbije i Crne Gore i dosadašnji kapiten Partizana Saša Ilić nastupaće do kraja sezone za špansku Seltu kao pozajmljeni igrač, potvrđeno je večeras agenciji Beta u tom beogradskom klubu.

Direktor Partizana Nenad Bjeković rekao je da je klub iz Galicije pozajmio Ilića do 30. juna, uz opciju da na kraju sezone otkupi veznog igrača, ako bude zadovoljan njegovim igrama.

"Izuzetno mi je drago što idem u veliki klub, mada osećam opterećenje, jer idem na pozajmicu, odlazim sa pola priprema i nisam siguran šta me očekuje", rekao je Ilić agenciji Beta u telefonskoj izjavi iz Dubaija, gde je Partizan na pripremama za nastavak sezone.

Ilić će prvo doći u Beograd, a onda će krajem sedmice otputovati u Španiju.

"Nadam se da ću imati podršku u novom klubu, a naročito od (reprezentativca SCG Sava) Miloševića i (trenera Radomira) Antića. Mislim i da je sada pravo vreme za odlazak, posle polusezone u Ligi šampiona i svega što se dešavalo. U svakom slučaju, drago mi je što idem u jednu od najjačih liga na svetu", rekao je Ilić.

Direktor Partizana istakao je da je odlaskom Ilića završen prelazni rok u klubu i da se ne planiraju novi odlasci.

Partizan je pre dve sedmice napustio i centarfor Andrija Delibašić, koji je otišao u Majorku, a otišao je i nigerijski štoper Taribo Vest, koji je na probi u moskovskom Spartaku.

Selta 24. februara dočekuje Arsenal u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, ali Ilić neće moći da igra, jer je u prvoj fazi elitnog evropskog takmičenja nastupao za Partizan.

Selta je trenutno 17. na tabeli, od 20 klubova, sa 21 bodom, samo jednim više od Saragose, koja se nalazi u zoni ispadanja.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu