<< Nazad



 

 

Zoran Mirković potpisao za Partizan

Vratio se Batica (FOTO: partizan.co.yu)

Beograd, 29. januara 2004. (Beta) - Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore 33-godišnji Zoran Mirković najnovije je pojačanje beogradskog Partizana, saopštio je danas taj fudbalski klub.

Mirković je danas u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda potpisao dvoipogodišnji ugovor, do juna 2006. godine sa "crno-belima".

"Presrećan sam jer se vraćam u Partizan posle sedam i po godina. Dugo sam bio u inostranstvu. Pošto sam bio slobodan, a Partizan je dugo insistirao da se vratim odlučio sam da potpišem", rekao je Mirković i dodao da već sutra putuje za Dubaji gde bi trebalo da se priključi pripremama kluba.

Mirković je naveo da saigrače odlično poznaje, pošto je u Beogradu trenirao nekoliko meseci, i dodao da jedva čeka da se priključim pripremama.

Prema njegovim rečima, pored Partizana u igri je bio i jedan kineski klub, koji vodi bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković.

"Tumbaković je želeo da me vidi u svom timu. Ipak, pošto je obavešten da me Partizan traži, rekao mi je da dođem u Humsku. Pošto je on moj drugi otac to sam i uradio i eto me u Partizanu", dodao je Mirković.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu