Saopštenja Vlade
Saopštenja ministarstava
Konferencije za novinare
Aktivnosti Vlade
Aktivnosti premijera
Intervju
Domaće teme

 

 

Uhapšen policajac zbog nedozvoljene trgovine cigaretama

Beograd, 29. januar 2004. godine - Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene trgovine cigaretama stranog porekla bez akciznih markica, Kriminalistička policija Sekretarijata unutrašnjih poslova u Beogradu privela je istražnom sudiji policajca SUP-a Beograd Sretena Živkovića.

Živković je krajem prošle i početkom ove godine u više navrata u Pirotu od bugarskih državljana nabavljao veće količine cigareta stranog porekla bez akciznih markica i skladištio ih u porodičnoj kući u ovom gradu, da bi ih potom svojim automobilom transportovao u Beograd, gde ih je prodavao fizičkim licima.

Saobraćajna policija pronašla je 27. januara 2004. godine, prilikom kontrole njegovog vozila na naplatnoj rampi Bubanj potok, 6.410 paklica cigareta bez akciznih markica, čija tržišna vrednost iznosi 512.000 dinara, navodi se u saopštenju SUP-a Beograd i ističe da je privođenjem Živkovića nastavljeno čišćenje u redovima beogradske policije, što će biti jedan od prioriteta i u narednom periodu.Copyright © 2001 - 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu