<< Nazad



 

 

Portland San Antonio prejak za "crno-bele"

Pamplona, ŠPANIJA, 20. decembra 2003. - Rukometaši beogradskog Partizana nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Kupa pobednika kupova, pošto su u obe utakmice osmine finala poraženi od španskog predstavnika Portland San Antonija. U prvom meču odigranom 13. decembra u Beogradu bilo je 26:24 za Portland, a nedelju dana kasnije španska ekipa, za koju nastupa naš as Nedeljko Jovanović, slavila je sa ubedljivih 31:23.

I niški Železničar, naš predstavnik u Kupu EHF, nije imao više uspeha. U revanš meču osmine finala ovog takmičenja odigranom 20. decembra nemački Nordhorn je kao domaćin, pobedio sa 31:30. Nedelju dana ranije, u prvom susretu ova dva rivala u Nišu, Nemci su bili bolji za pet golova - 32:27, pa su se plasirali u četvrtfinale.

Trinaestog i četrnaestog decembra u Trstu su odigrane obe utakmice osmine finala "Čelendž kupa" između domaćeg Đeneralija i beogradske Crvene zvezde. Italijani su trijumfom u obe utakmice - 29:26 i 38:30, potvrdili dominaciju i plasman u četvrtfinale ovog takmičenja.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu