<< Nazad



 

 

OFK Beograd - Zvezda 1:0

Beograd, 23. novembra 2003. (Beta) - Fudbaleri OFK Beograda pobedili su danas na svom terenu ekipu Crvene zvezde rezultatom 1:0 u derbi meču 12. kola Prve lige Srbije i Crne Gore.

Zvezda je u danas na Karaburmi bila bolji rival, diktirala je ritam igre, stvorila veliki broj izglednih prilika, ali napadači u "crveno-belim" dresovima nisu imali dovoljno koncentracije i spretnosti u završnici.

OFK Beograd je iz svoje jedine prave prilike na meču postigao pobedonosni gol, a strelac je bio Miloš Kolaković u 45. minutu.

Golu "romantičara" prethodila je odlična akcija navalnog reda - Dragan Stančić je uposlio Aleksandra Simića, ovaj je dodao loptu Kolakoviću, koji je posle nekoliko driblinga izašao sam pred Vladimira Disljenkovica, a potom majstorski plasirao loptu pored Zvezdinog golmana.

Utakmica je bila nervozna sa mnogo oštrih startova i verbalnih duela između igrača, a glavni sudija Darko Stojanović pokazao je čak šest žutih i dva crvena kartona.

OFK Beograd je od 60. minuta igrao sa igračem manje, pošto je zbog druge javne opomene isključen Đorđe Kamber, a iz istog razloga pet minuta kasnije u svlačionicu je morao i kapiten Crvene zvezde Nemanja Vidić.

Meč na Karaburmi odigran je pred oko 6.000 gledalaca.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu