<< Nazad



 

 

Real u Beogradu

Bekam i Roberto Karlos tokom treninga na stadionu Partizana

Beograd, 3. novembra 2003. (Beta) - Fudbaleri Reala iz Madrida doputovali su danas u Beograd, gde će sutra igrati protiv Partizana u 4. kolu Grupe "F" Lige evropskih šampiona.

Na beogradskom aerodromu fudbalere Reala dočekalo je stotinak obožavalaca, a jako aerodromsko obezbeđenje nije dozvolilo nikakav kontakt sa igračima Reala, među kojima je i nekoliko svetskih zvezda - Brazilci Ronaldo i Roberto Karlos, Englez Dejvid Bekam, Francuz Zinedin Zidan, Portugalac Luis Figo.

Odmah po dolasku u Beograd gosti su održali veoma posećenu konferenciju za novinare. Trener madridskog Reala Karlos Keiroš izjavio je da gostovanje u Beogradu "nije nimalo naivno", ali je istakao da će njegov tim ići na pobedu protiv Partizana.

"Real sutra (4. novembra) osigurava mesto u drugom krugu. Partizan će igrati svoju igru ali ja sam i pored toga uveren da ćemo pobediti", rekao je Keiroš na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare u Beogradu.

Za sutrašnji meč 4. kola Lige evropskih fudbalskih šampiona u Beogradu između Partizana i Reala iz Madrida akreditovano je 438 novinara, odnosno predstavnici 173 domaćih i stranih medija.

Trener prvaka Španije rekao je da jedina stvar koja može da se promeni u igri njegovog tima, u odnosu na prethodni susret kada je Real pobedio u Madridu 1:0, jeste to da ekipa odigra kvalitetnije.

"Partizan ima očigledan kvalitet i vidan je napredak u igri od prvog poluvremena utakmice sa Portom (1. kolo Lige šampiona) do meča u Madridu, pre dve nedelje. Ali, ponavljam, ići ćemo na pobedu", rekao je Keiroš.


Sa konferencije za novinare (FOTO: AP)

Centarfor Reala Ronaldo izjavio je da veoma počastvovan dočekom u Beogradu.

"Real uvek igra svoju igru. Dovoljno smo jaki da ne razmišljamo o protivniku, makar to bio i Partizan. Siguran sam da ćemo pobediti sutra", rekao je Ronaldo.

Zvanično najbolji fudbaler sveta rekao je da veruje da ove sezone može da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri - titulu evropskog prvaka.

"Vredno radim i nadam se da ću moći to da postignem", rekao je Ronaldo.

Po završetku konferencije za novinare održan je trening španske ekipe kojoj je prisustvovao veći broj novinara i fotoreportera nego što je bilo gledalaca na prvenstvenoj utakmici Partizana sa Zetom.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu