<< Nazad



 

 

Finiks Sansi otpustili Dejana Koturovića

Beograd, 23. oktobra 2003. (Beta) - NBA ligaš Finiks Sansi otpustili su košarkaškog reprezentativca Srbije i Crne Gore (SCG) Dejana Koturovića, javio je večeras beogradski Radio B92.

Koturović je otpušten posle samo dve nedelje koje je proveo u ekipi iz Arizone. On je u dresu Finiksa na tri utakmice prosečno igrao osam minuta i ukupno je postigao četiri poena (1,3 po meču) i imao po šest skokova (dva po meču) i ukradenih lopti (dve po utakmici).

Centar reprezentacije SCG, bar prema onome što je za zvanični sajt kluba iz Arizone, izjavio trener Frenk Džonson, "nije se dovoljno brzo uklopio u sistem Sansa".

Koturović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za subotički Spartak, beogradski Partizan, Pariz Sen Žermen, Ulker iz Istanbula, berlinsku Albu i bolonjski Kinder.

Nakon što je Finiks otpustio Koturoviću, u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu ostalo je deset košarkaša iz SCG.

Vlade Divac i Predrag Stojaković su u Sakramentu, Marko Jarić i Predrag Drobnjak igraju za Los Anđeles Kliperse, Vladimir Radmanović je u Sijetlu, Aleksandar Pavlović u Juti, Žarko Čabarkapa u Finiksu, Slavko Vraneš u Njujorku, dok su Darko Miličić i Željko Rebrača u Detroitu.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu