<< Nazad



 

 

Milan Gurović ostaje igrač novosadske Vojvodine

Novi Sad, 10 oktobra 2003. (Beta) - Košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Milan Gurović nosiće u narednoj sezoni dres novosadske Vojvodine, odlučila je danas u Ženevi Arbitražna komisija Svetske košarkaške federacije (FIBA).

Tu vest agenciji Beta potvrdio je i direktor novosadskog prvoligaša Miloš Avramov, koji je rekao da će se Vojvodina uskoro i zvanično oglasiti povodom razrešenja "slučaja Gurović".

"Dva kluba (Vojvodina i Taukeramika) su bila na potpuno suprotnim pozicijama i do sporazuma nije moglo da dođe. Zbog toga nije bilo nagodbe, već je FIBA morala da presudi. Članovi Arbitražne komisije su presudili da je Vojvodina u pravu", rekao je Avramov.

On je istakao da je u ovom slučaju pravda pobedila i naglasio da "Gurović nije postao, već ostao igrač Vojvodine, sa kojom ima zvaničan ugovor, za razliku od predugovora koji poseduju Španci".

Ranije danas na konferenciji za novinare novosadskog kluba najavljeno je da će, u slučaju povoljnih vesti iz Ženeve, Milan Gurović debitovati u dresu Vojvodine na nedeljnoj utakmici s Partizanom.

Pročitajte i ...
23. septembar: Gurović potpisao za Vojvodinu


Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu