<< Nazad



 

 

Miodrag Baletić nastavio seriju otkaza

Miodrag Baletić

Beograd, 5. avgusta 2003. (Beta/agencije) - Pomoćni trener košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Miodrag Baletić napustio je danas reprezentaciju i neće više raditi sa njom, saopštili su danas čelnici nacionalnog tima.

"U Košarkaški savez stigao je faks iz Budućnosti, čiji je Baletić prvi trener, da on mora odmah da se vrati u klub zbog priprema za novu sezonu", kazao je novinarima selektor Dušan Vujošević.

On je dodao da još ne zna kakve će biti dalje potrebe reprezentacije i da će od toga zavisiti da li će biti angažovan još jedan stručnjak.

"Za razliku od otkaza igrača, ovo je moja odgovornost, jer ja sam birao stručni štab. Kada smo birali stručni štab, dogovorili smo se da se svako dogovori sa svojim matičnim klubom i ja ovo zaista nisam očekivao", rekao je Vujošević.

Direktor reprezentacija Žarko Varajić naglasio je da je odlazak Baletića predstavlja iznenađenje za sve u nacionalnom timu.

Od nastupa na Evropskom prvenstvu koje se igra od 5. do 14. septembra u Švedskoj do sada su iz različitih razloga odustali i igrači: Dejan Bodiroga, Vladimir Radmanović, Darko Miličić, Aleksandar Pavlović, Žarko Čabarkapa i Dejan Tomašević.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu