<< Nazad



 

 

Ljubinko Drulović u Partizanu

Povratak u otadžbinu: Ljubinko Drulović

Beograd, 9. jula 2003. (Beta) - Fudbalski internacionalac Ljubinko Drulović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Crne Gore, beogradskim Partizanom.

"Mislim da je ovo prirodan korak u mojoj karijeri. Posle dva velika kluba, Portoa i Benfike, dolazim da igram u trećem. Želja mi je bila da zaigram u jednom domaćem velikom klubu, a i uželeo sam se evropskih utakmica", rekao je 35-godišnji Drulović novinarima posle potpisivanja ugovora.

Ambicije "crno-belih" u ovoj sezoni su odbrana domaće titule i plasman u Ligu šampiona. Novo pojačanje Partizana veruje da njegov tim može da ostvari te ambicije.

"Verujem da će se posle toliko godina ostvariti san da zaigramo u Ligi šampiona. To zavisi i od protivnika, a prvi na putu je Jurgorden, koji nije lak protivnik. Ja se, međutim, nadam da ćemo uspeti da uđemo u elitu, što bi bila velika stvar za naš fudbal", kazao je Drulović.

Bivši igrač Rada rekao je da trenera Partizana Lotara Mateusa poznaje kao igrača, a da će ga kao trenera brzo upoznati.

Drulović je kazao da malo poznaje domaću ligu jer već 11 godina igra u inostranstvu, ali da veruje da će najveći konkurent Partizanu biti Crvena zvezda.

On će se danas priključiti pripremama tima u Švajcarskoj.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu