<< Nazad



 

 

Nemačka - Srbija i Crna Gora 1:0

Ko će pre? - Debitant Jestrović (levo) i Hartman

Bremen, NEMAČKA, 30. aprila (Tanjug) - U međunarodnoj prijateljskoj fudbalskoj utakmici večeras je u Bremenu reprezentacija Nemačke pobedila odgovarajuću selekciju Srbije i Crne Gore sa 1:0 (0:0).

Meč je odigran pred oko 26.000 gledalaca, a sudio je Belgijanac Frank de Bliker. Strelac: Sebastijan Kel u 60. minutu.

NEMAČKA: Rost, Fridrih (Hinkel), Bauman, Verns, Frajer (Asamoa), Ramelov, Frings, Kel, Hartman, Bobić (Klose), Kuranji (Laut).

SRBIJA I CRNA GORA: Jevrić, Vidić, Krstajić, Stefanović, Malbasa (Markovski), N. Kovačević (N. Brnović), Trobok (Ilijev), Vukić (Bošković), Mirković (Lazetić), Jestrović (Mijatović), Milošević.

U lošoj i dosadnoj fudbalskoj predstavi reprezentacija Nemačke uspela je da pobedi odgovarajuću selekciju Srbije i Crne Gore sa 1:0, iako tokom meča nije stvorila ni jednu šansu za gol.

Nemci za svoj uspeh, osim strelcu Kelu, mogu da se zahvale i golmanu našeg tima Jevriću. On je tom prilikom loše reagovao i preusmerio u svoj gol loptu koja je išla ka njemu.

U duelu sa vicešampionima sveta "plavi" nisu bili u podređenom položaju. Najveća borba vodila se na sredini terena, a ekipe su, u nastojanju da nametnu svoj ritam igre, potpuno zaboravile na napad.

Ipak, reprezentacija Srbije i Crne Gore je stvorila par šansi, ali Jestrović, Milošević i Mijatović nisu bili dovoljno spretni da ubace loptu u mrežu.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu