<< Nazad



 

 

Nikola Malbaša i Nenad Kovačević debituju za "plave"

Beograd, 24. marta (Tanjug) - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Dejan Savićević saopštio je danas spisak kandidata za prijateljski susret protiv Bugarske, koji će biti odigran 27. marta u Kruševcu.

Na Savićevićevićevom spisku nalaze se:

Golmani: Dragoslav Jevrić, Dragan Žilić

Spoljni igrači: Nikola Lazetić, Goran Trobok, Zoran Mirković, Nenad Đorđević, Siniša Mihajlović, Mladen Krstajić, Goran Gavrančić, Boban Dmitrović, Ivica Dragutinović i Nikola Malbaša.

Sredina terena: Dejan Stanković, Nenad Kovačević, Nenad Brnović, Igor Duljaj, Zvonimir Vukić, Branko Bošković.

Napadači: Predrag Mijatović, Darko Kovačević, Savo Milošević i Danijel Ljuboja.

U odnosu na sastav tima koji se suprotstavio Azerbejdžanu, u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo, među pozvanima za prijateljski duel sa Bugarima su šestorica "novajlija": standardni reprezentativci Siniša Mihajlović i Darko Kovačević, koji su pauzirali zbog žutih kartona, Zoran Mirković i Ivica Dragutinović, zbog povreda, i debitanti Nikola Malbaša iz Partizana, odnosno Nenad Kovačević, prvotimac Crvene zvezde.

Zbog povreda i ovu utakmicu preskočiće Nemanja Vidić i Dejan Stefanović.

"Zbog porodičnih problema, učešće kapitena reprezentacije Predraga Mijatovića je, za utakmicu sa Bugarskom, pod znakom pitanja. Ukoliko budemo igrali protiv Velsa, on će sigurno doći na pripreme", rekao je savezni selektor Savićević.

Pripreme reprezentacije Jugoslavije počinju sutra u Beogradu, a u Kruševac se putuje u sredu po podne.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu