Saopštenja Vlade
Saopštenja ministarstava
Konferencije za novinare
Aktivnosti Vlade
Aktivnosti premijera
Intervju
Domaće teme

 

 

Sahrana premijera Đinđića 15. marta u Aleji velikana

Beograd, 14. mart 2003. godine - Predsednik Vlade Republike Srbije dr Zoran Đinđić biće sahranjen uz vojne počasti u subotu, 15. marta 2003. godine u 14.00 sati u Aleji velikana na Novom groblju.

Opelo će u Hramu svetog Save na Vračaru biti služeno u 12.00 časova u prisustvu patrijarha srpskog Pavla, mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, episkopa hvostanskog Atanasija, episkopa bačkog Irineja i drugih vladika, sveštenika i đakona. Ulaz u Hram biće otvoren za građane od 11.00 sati.

Nakon opela, oproštajna povorka krenuće u 12.50 Ulicom svetog Save, preko Trga Slavija, zatim Beogradskom ulicom do Pravnog fakulteta, Bulevarom kralja Aleksandra do Vukovog spomenika, pa Ruzveltovom ulicom do Novog groblja, gde će predsednik Vlade Republike Srbije Zoran Đinđić biti sahranjen uz vojne počasti.

Građani koji žele da odaju poslednju počast ubijenom premijeru prisustvom na opelu u Hramu i na platou ispred Hrama, trebalo bi da se ka Hramu upute blagovremeno, s obzirom na velike izmene u režimu saobraćaja.

Ubijen premijer Zoran Đinđić



Copyright © 2001 - 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu