<< Nazad



 

 

Radomir Antić novi trener Barselone

Madrid, ŠPANIJA, 31. januara 2003. (Beta) - Jugoslovenski fudbalski stručnjak Radomir Antić treniraće do kraja sezone špansku Barselonu, saznaje danas agencija Beta.

"Jutros sam imao sastanak sa predsednikom kluba Žoanom Gašparom, ništa još nije zvanično, ali verujem u sebe", izjavio je Antić agenciji Beta.

Dosadašnji trener Ovijeda i nekadašnji trener madridskog Reala i Atletika, nije želeo da navodi detalje budućeg ugovora, zbog toga što su "veliki interesi u pitanju", dodavši da je "veoma srećan i zadovoljan".

Antić bi na klupi Barselone trebalo da zameni Holanđanina Luisa Van Gala, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom, zbog serije loših rezultata. Odluka je usledila posle nedeljnog poraza od 2:0 od Selte, posle koga je katalonski klub ostao na 12. mestu, sa samo tri boda iznad zone za ispadanje.

*****

Nikola Lazetić u Laciju

Rim, ITALIJA, 31. januar - Nikola Lazetić će biti treći Srbin u Laciju, pošto je uprava rimskog kluba u poslednjim časovima prelaznog roka sa sad već bivšim igračem Kijeva potpisala ugovor na šest meseci. Tako će se ovaj jugoslovenski reprezentativac pridružiti Dejanu Stankoviću i Sinši Mihajloviću, koji su, uprkos finansijskim problemima svog kluba, i dalje verni svetlo-plavom dresu.

*****

Lalatović potpisao za Šahtjor iz Donjecka

Beograd, 31. januar 2003. (Beta) - Bivši kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Nenad Lalatović potpisao je sinoć trogodišnji ugovor sa šampionom Ukrajine, ekipom Šahtjora iz Donjecka, preneli su danas beogradski mediji.

Lalatović je, u proteklih nekoliko dana, pregovarao sa ekipama belgijskog Briža, turskog Galatasaraja i nemačkog Leverkuzena, ali je ipak prihvatio ponudu Šahtjora, za koju mediji navode da je bila "najprimamljivija".

Novi član Šahtjora priključiće se u ponedeljak pripremama ukrajinske ekipe na Jalti.

Finansijski i drugi detalji Lalatovićevog ugovora sa Šahtjorom nisu objavljenji.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu