<< Nazad



 

 

Odlazak trofejnog trenera

Zadužio Partizan: Ljubiša Tumbaković

Beograd, 18. decembra (Tanjug) - Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan saopštio je danas da je prihvatio zahtev Ljubiše Tumbakovića da ne bude više trener prvog tima.

U saopštenju dostavljenom medijima UO Partizana naveo je da ima puno razumevanje za Tumbakovića, koji je odlučio "da zatraži predah u trenerskom radu, da bi se oporavio od napora kojima je bio izložen poslednjih meseci".

Sezona koja je ostala iza FK Partizan, kaže se u saopštenju, bila je vrlo duga i naporna, i u kojoj je klub odigrao mnogo teških i kvalitetnih utakmica, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

"To je od igrača, stručnog štaba i posebno trenera Tumbakovića zahtevalo izuzetnu energiju, ulaganje maksimalnih psihičkih i fizičkih snaga. Razultati nisu izostali. Ekipa je popravila rejting na zvaničnim međunarodnim listama, a što se tiče našeg prvenstva Partizan, kao jesenji prvak, nikada nije imao ubedljiviju bodovnu prednost nad konkurentima. To su uspesi kojima Upravni odbor jednodušno odaje najveće priznanje", navodi se u saopštenju.

Upravni odbor je istakao da je klub sa Tumbakovićem uvek imao izuzetnu saradnju.

"Izlazeći u susret Tumbakovićevoj ljudskoj i sportskoj želji, nastojaćemo da nastavimo putem dosadašnjih uspeh. Ambicija kluba je da sačuva primat na domaćoj fudbalskoj sceni, ali i da još ubedljivije zakorači u fudbalsku Evropu", kaže se u saopštenju Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu