<< Nazad



 

 

Marko Jarić stao na koti 25

Marko Jarić

Predvođena veteranom Redži Milerom, koji je u poslednjih pet minuta susreta postigao 13 od svojih 20 poena, Indijana je na gostovanju u Los Anđelesu savladala "Kliperse" 92:87.

Jugoslovenski reprezentativac Marko Jarić dobro je iskoristio veću minutažu koju je dobio zbog povreda nekolicine igrača prve petorke i postigao rekord svoje NBA-karijere od 25 poena, uz po dve asistencije i skoka.

Jugoslovenski fudbalski reprezentativac Darko Kovačević bio je najzaslužniji za pobedu Real Sosijedada nad velikom Barselonom u derbiju 12. kola španske "Primere". Gosti su poveli golom Klajverta uz pomoć stative i golmana Sosijedada Vestervelda, Međutim, Kovačević je ubrzo izjednačio sjajnim udarcem glavom nakon slobodnog udarca. U drugom poluvremenu, iskoristivši grešku odbrane Braselone, Kovačević je izašao sam pred golmana Bonana i lobom poslao loptu u mrežu za konačnih 2:1.

Espanjol je ostvario značajan trijumf nad direktnim suparnikom u borbi za opstanak Rajo Valjekanom, a Savo Milošević je postigao jedan pogodak za pobedničku ekipu, svoj drugi u španskom šampionatu.


Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu