<< Nazad



 

 

Vojvodina - Partizan 4:5 (2:1)

Novi Sad, 9. novembra (Tanjug) - U 13. kolu Prve savezne fudbalske lige Partizan je danas u Novom Sadu pobedio domaću Vojvodinu sa 5:4 (1:2).

Na stadionu Vojvodine, pred oko 6.000 gledalaca, sudio je Mihajlović iz Podgorice.

Strelci: Lazarevski u 28, Milan Jovanović u 40. i 61. i Marko Jovanović u 51. za Vojvodinu, a Saša Ilić u 12. i 80, Delibašić u 47, Ivić u 76. iz jedanaesterca i Ilijev u 86. minutu za Partizan.

ŽUTI KARTONI: Tanasijević i Drinčić (Vojvodina), Ćirković (Partizan).

Crveni karton: Drinčić (Vojvodina) u 89. minutu.

VOJVODINA: Todić, Lazarevski, Tanasijević, Batak, Vasić, Neziri, Topalov, Francisković, Trajković (Drinčić), Marko Jovanović (Nikolić), Milan Jovanović (Golja).

PARTIZAN: Radiša Ilić, Mišković, Savić, Bajić, Dujalj (Ćirković), Nađ, Trobok, Vukić (Ivić), Saša Ilić, Ilijev, Lazović (Delibašić).

Partizan je na utakmici protiv Vojvodine ispunio prevashodni zadatak i zasluženo osvojio sva tri boda, kojima je učvrstio vođstvo na prvenstvenoj tabeli.

Uspeh "crno belih" dobija na težini, ako se zna da su Novosađani imali vođstvo od 4:2. Ivić je u 76. minutu iz penala smanjio prednost domaćina, a dvostruki strelac i najbolji pojedinac ove utakmice, Saša Ilić, anulirao je prednost protivnika. Kada se očekivalo da će derbi biti završen bez pobednika, Ilijev je u 86. minutu postigao peti gol za Beograđane i svom timu doneo dragocene bodove.

Vojvodina je, tako, pretrpela treći uzastopni poraz. S obzirom da u sledećem kolu gostuje na vrućem terenu Obilića u Beogradu, nije isključeno da se Novosađani nađu u donjem delu tabele, iako su pre nekoliko kola zauzimali 4. mesto.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu