<< Nazad



 

 

Sutjeska - Partizan 1:7

Damir Čakar, dvostruki strelac za "crno-bele"

Nikšić, 5. juna (Tanjug) - Danas je u Nikšiću, u utakmici 34, poslednjeg, kola beogradski Partizan pobedio Sutjesku sa 7:1 (5:0) i potvrdio 17. titulu šampiona Jugoslavije.

Na stadionu Sutjeske, pred oko 6.000 gledalaca, susret je vodio Radovan Stepanović iz Ljiga.

Strelci: Boris Koprivica u 52. minutu za domaće, a Čakar u 4. i 21, Ilijev u 12, Lazović u 24. i 86, Vukić u 30, Delibašić u 70. minutu za goste.

Žutih i crvenih kartona nije bilo.

SUTJESKA: Poleksić, Majić, Kostić, Ćupić, Dreč, Marić, Marinko Koprivica, Petaković, Čađenović, Međedović, Magazin, Boris Koprivica, Bošković, Krivokapić.

PARTIZAN: Pantić, Ćiraković, Nuhin, Petrović, Ognjanović, Stanković, Bajić, Neadović, Rosmir, Vukcih, Ilijev, Delibašić, Lazović, Čakar.

Na stadionu kraj Bistrice "crno-beli" su prikazali zaista pravu šampionsku igru, a oko 6.000 gledalaca uživalo je u predstavi novog državnog prvaka. Gostima je bilo dosta prvih pola sata da sve stvari reše u svoju korist i steknu veliki pobedu, pa su do kraja rutinski obavili posao.

Domaći su samo uspeli da u 52. minutu preko Borisa Koprivice ublaže rezultat, da bi isti igrač u 82. minutu propustio sa bele tačke da postigne drugi pogodak.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu