<< Nazad



 

 

Dokić - Kaprijati 4:6, 6:4, 1:6

Jelena Dokić i Dženifer Kaprijati

Pariz, FRANCUSKA, 4. juna (Tanjug) - Jugoslovenska teniserka Jelena Dokić eliminisana je u četvrtfinalu Međunarodnog prvenstva Francuske na Rolan-Garosu izgubivši od Amerikanke Dženifer Kaprijati sa 4:6, 6:4, 1:6.

Sedmi nosilac turnira, Dokićeva, je posle poraza od Kaprijatijeve, prve "kosturašice", izjavila da "nije dobro igrala" i da je bila dekoncentrisana i nervozna, naročito u prvom setu:

"Nije mi bila problem tehnika, već nervoza i dekoncentracija", rekla je Jelena, precizirajući da je to "pitanje glave", pošto je "imala šansu da pobedi" kao i da je "znala da može da dobije ako igra dobro."

To je četvrti put da je Jelena Dokić izgubila od Dženifer Kaprijati. Uprkos tome, 19-godišnja Jugoslovenka je rekla da nema nikakvog opterećenja da mora da pobedi svoju današnju protivnicu:

"Naprotiv, ona ima pritisak da mene pobedi", smatra Jelena, dodajući da je isto bilo i sa Monikom Seleš, koju je pobedila pošto je od nje prethodno izgubila pet mečeva.

Na pres-konferenciji, posle meča sa Kaprijatijevom, Jelena Dokić je takođe priznala da nije u najboljoj zdravstvenoj formi, da oseća povredu u levoj nozi i da joj je kondicija popustila u trećem setu.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu