<< Nazad



 

 

Partizan - OFK Beograd 3:3 (0:1)

Detalj sa utakmice (FoNet)

Beograd, 12. maja (Tanjug) - U 31. kolu Jugoslavije danas su u Beogradu fudbaleri domaćih prvoligaša Partizana i OFK Beograda igrali nerešeno - 3:3 (0:1).

Nerešenom igrom Partizan je osvojio novu titulu prvaka Jugoslavije tri kola pre kraja fudbalskog prvenstva.

Na stadionu Partizana, pred oko 3.000 gledalaca, po oblačnom i sparnom vremenu, pred oko 3.000 gledalaca, susret je vodio Dejan Delević iz Beograda.

Strelci: Jokić u 36, Stanić u 46. i Brđanin u 77. minutu za OFK Beograd, a Čakar u 47, Lazović u 63. i Ilijev u 72. minutu za Partizan.

Žuti karton: Trišović (OFK Beograd).

PARTIZAN: Ilić, Jeremić (Radošević), Mišković, Ćirković, Savić, Stojanovski, Trobok, Vukić, Lazović (Bajić), Ilijev, Čakar.

OFK BEOGRAD: Damjanac, Stanojević, Drageljević, Jokić, Popović, Radović, Stančic, Stanić (Milosavljević), Simić, Vlajić (Brđanin), Grubač (Trišović).

Nerešen ishod bio je dovoljan fudbalerima Partizana da se okite novom titulom državnog prvaka. S obzirom na igre i snagu protivnika, to je zasluženi trijumf Partizana, koji je tokom celog prvenstva bio na vrhu tabele. Međutim, nedopustiva je slaba igra za prvoligašku scenu, iako se radi o jugoslovenskoj ligi u kojoj je sve moguće. Dva rivala zvučnih imena i slavne tradicije ličili su na nižerazredne timove i pored toga što su postigli po tri gola.

Posle ovog susreta fudbaleri Partizana su sa malobrojnim navijačima svog kluba proslavili novi trijumf, a slavlje je nastavljeno pod svodovima tribine stadiona Partizana.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu