<< Nazad



 

 

Sijudad Real - Partizan 29:25

Sijudad, ŠPANIJA, 30. mart - Partizan se časno oprostio od renomiranog takmičenja - Kupa pobednika kupova. U revanš meču polufinala crno-beli su, kao gosti, izgubili od Sijudad Reala - 29:25. U prvom susretu odigranom na Banjici pre nedelju dana Beograđani su pobedili sa 20:19, i sa tri gola manjka, u ukupnom skoru, mogu dignuta čela da stave tačku na evropski pohod.

Opet je naš predstavnik igrao promenljivo. Bilo je perioda kada su igrali očajno, a onda toliko dobro da su dovodili i protivnika i domaće navijače na rub živaca. Uostalom, drugi deo susreta Partizan je dobio sa jednim golom razlike. Možda bi bilo mnogo "vatre" da je Vujadinović u 55. minutu iskoristio zicer kod rezultata 26:22. Beograđani su u tom trenutku imali dva minuta igrača više. Vujadinović je presekao jedan napad domaćina, krenuo u kontru, ali lopta se od parketa odbija do prečke i šansa odlazi u nepovrat. Ne može se tvrditi da bi taj pogodak doveo do preokreta, ali...

U svakom slučaju Partizan je pružio dostojan otpor timu koji je sastavljen od vrhunskih majstora, ali u kome ima najmanje španskih igrača. Čestitke našem Veselinu Vujoviću koji vodi Real uz želju da osvoje trofej.

Sijudad Real - Partizan 29:25 (14:9)

Gradska dvorana u Sijudadu. Gledalaca: 3.000. Sudije: Hakanson, Nilsen (Švedska). Isključenja: Real 6, Partizan 4 minuta. Sedmerci: Real 3 (3), Partizan 5 (3).

SIJUDAD REAL: Nunjez (8 odbrana), Vikers (5 odbrana), Trives, Fis, Ortega 3, Dušebajev 6, Fernandez, Grebnev, Lubin 2, Fug 1, Urios 2, Kanka 2, Pogorelov, Hjermind 10 (3), Iker Romero 3.

PARTIZAN: Radosavljević (7 odbrana), Šijan (6 odbrana), Tomić 4, Stanković 2, Mandić 6, Stefanović 5, Ćirković, Matović 1, Vujadinović 1, Peruničić, Stevanović 6 (3), Đurković.

(Glas javnosti)



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu