<< Nazad



 

 

Partizan i "Knjaz Miloš" odbranili titule

Istanbul, TURSKA, 2. jul (agencije) - Karatistkinje aranđelovačkog "Knjaz Miloša" i karatisti beogradskog Partizana odbranili su titulu klupskog šampiona Evrope.

U finalu turnira u Istanbulu ekipa Partizana je pobedila domaćeg predstavnika, ekipu Instanbula, zapravo selekciju Turske, sa 4:1, dok je u jugoslovenskom ženskom finalu sastav aranđelovačkog "Knjaz Miloša" savladao zrenjaninski "Dijamant" sa 2:0.

Ekipa "Knjaz Miloša" u sastavu: Roksanda Lazarević, Slađana Mitić, Vanja Vrhovac i Lorens Fišer (pojačanje iz Francuske), ponovila je uspeh iz prošle godine. Srebrna medalja pripala je karate klubu "Dijamant", čije su takmičarke, sestre Marta i Sara Peković, Snežana Perić i Engleskinja Ketrin Lou, do finala dominirale tatamijem (tri pobede).

Partizan je u Istanbulu ređao pobede u sastavu: Ivan Matić, Bojan Radić, Marjan Četnik, Žarko Stojović i pojačanje iz Grčke, Kostas Papadopulos. Ovaj potonji je bio najuspešniji takmičar turnira, pošto je sve svoje rivale pobedio sa sedam-osam poena razlike

Podgorička Budućnostje u svojoj grupi osvojila je četvrto mesto, izgubivši u duelu za bronzanu medalju od italijanskog predstavnika Fjamoćale. Beogradski "Studentski grad"je zaustavljen u eliminacijama.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu