<< Nazad



 

 

Obilić - Partizan 2:5

Beograd, 11. aprila (Tanjug) - Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Jugoslavije pošto su danas u Beogradu, kao gosti, savladali Obilić sa 5:2 (2:0).

Utakmica je odigrana na stadionu Obilića, po prijatnom vremenu za igru, pred oko 3.500 gledalaca, a sudio je Dejan Stanišić iz Podgorice.

Strelci: Ivić u 18, Ilijev u 21. i 74, Bečanović u 55. i Delibašić u 70. za Partizan, a Filipović u 69. u Simonović u 84. minutu za Obilić.

Žuti kartoni: Jeremić i Trobok (Partizan).

Obilić: Dimitrijević, Vargec, Karić, Ocokoljić (Milosavljević), Teodorović, Obradović, G. Đorđević (N. Đorđević), Zimonjić, Simonović, Aleksić (Mladenović), Filipović.

Partizan: Radaković, Ćirković, Jeremić (Rašović), Saveljić, Bajić, Duljaj, Trobok, Ivić (Delibašić), Ilić, Bečanović (Vukić) i Ilijev.

Izvanrednom igrom tokom čitavog meča fudbaleri Partizana su deklasirali Obilić protiv koga su do sada veoma teško igrali.

Crno-beli su od prvog minuta, igrom kratkih pasova i sjajnom kontrolom sredine terena, potpuno nadigrali velikog rivala.

Obilić nije mogao da se prepozna i da je odbrana Partizana bila nešto budnija verovatno bi njegova pobeda bila i ubedljivija, jer je Obilić oba gola postigao posle grubih grešaka protivničke odbrane.

U ekipi Partizana sjajnu partiju je pružio kapiten Saša Ilić, kao i Ilijev, a nešto bolji u domaćoj ekipi bio je reprezentativac Milan Obradović.


Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu