<< Nazad



 

 

Veliki uspeh Nenada Zimonjića

Melburn, AUSTRALIJA, 24. januar (agencije) - Najbolji jugoslovenski teniser Nenad Zimonjić i Australijanac Vejn Arturs plasirali su se u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u igri parova, pošto su u četvrtfinalu savladali prve nosioce turnira Danijela Nestora i Sandona Stola, kanadsko-australijski par, sa 4:6, 7:6 (7:5) i 6:4.

Ovo je najveći uspeh jednog jugoslovenskog tenisera u poslednjih deset godina.

*****


Dokićeva i Zimonjić u pauzi tokom
meča protiv Kare Blek i Kevina Ulijeta

Melburn, AUSTRALIJA, 23. januar (agencije) - Jelena Dokić i Nenad Zimonjić su u drugom kolu konkurencije mešovitih parova na Otvorenom prvenstvu Australije savladali Kevina Ulijeta (Južnoafrička Republika) i Karu Blek (Zimbabve) sa 6:3, 1:6, 7:5, ali su morali da predaju naredni duel protiv Fereire (Južnoafrička Republika) i Morariju (SAD) zbog povrede Jelene Dokić.

- Povredila sam leđa dok sam plivala u bazenu - izjavila je Dokićeva. - Nije ništa strašno, ali ne mogu da igram u dublu. Ne želim da rizikujem.

Tako je za Jelenu Dokić završeno ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu, pošto je ranije eliminisana u pojedinačnoj i u konkurenciji ženskih parova.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu