<< Nazad



 

 

Bez Đorđevića u Sidneju

I bez Đorđevića u Sidneju

Beograd, 16. jul - Četrnaestorica kandidata za reprezentativni dres okupila su se večeras u beogradskom hotelu "Hajat Ridžensi". Dvojica koja nedostaju su Predrag Danilović i Dragan Tarlać. Savezni trener Željko Obradović izjavio je da oba igrača imaju opravdane razloge za izostanak.

Aleksandar Đorđević se pojavio u hotelu da bi saopštio Obradoviću da ne može da počne pripreme za Sidnej iz istih razloga zbog kojih je otkazao i Vlade Divac, dakle i on je izrazio želju da ovoga leta bude što više sa porodicom.

Željko Obradović je rekao da će zajedno sa Dušanom Ivkovićem pokušati da ubedi Đorđevića i Divca da promene misljenje. Odluka je, ipak, u njihovim rukama.

- Đorđević i Divac su vrlo važni za ovaj tim, ekstra kvalitetni igrači. Neko će možda istaći da sam pre dva meseca rekao "ko bude došao prvog dana taj će biti na listi kandidata", međutim, bilo bi to suviše lako. Oni su dali mnogo za ovu zemlju kao igrači i kao ljudi. Ja samo želim da imam najbolji mogući tim i da počnemo da radimo - izjavio je Obradović.



Copyright © 2004 Kancelarija za saradnju sa medijima
Email: ooc@srbija.sr.gov.yu